Deelnemen aan ParkinsonNet?
ParkinsonNet ondersteunt zorgverleners om de beste zorg te bieden aan iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme. De mogelijkheden tot deelname verschillen per discipline. Klik op start om deze te bekijken.
Start
 
Hoe heeft u kennis genomen van ParkinsonNet? *


 
Wat is uw discipline? *


 
U kunt zich als parkinsonverpleegkundige aansluiten bij ParkinsonNet als u de basis- en vervolgopleiding tot parkinsonverpleegkundige bij het NKN of ParkinsonNet reeds heeft afgerond.

Mocht u deze opleiding nog niet afgerond hebben, klik dan op onderstaande knop om verder te gaan.

Heeft u deze opleiding afgerond, maar bent u nog niet aangemeld bij ParkinsonNet, neem dan contact met ons op via e-mail: scholingen@parkinsonnet.nl of telefonisch via 024-3614701. 
ParkinsonNet biedt verpleegkundigen twee mogelijkheden:

1. De cursus 'parkinson voor verpleegkundigen' (najaar 2018).
De cursus is bedoeld voor verpleegkundigen die meer basiskennis over de ziekte van Parkinson willen krijgen. Na het volgen van deze cursus bent u niet aangesloten bij ParkinsonNet. Meer informatie over de cursus vindt u op onderstaande pagina:
http://www.parkinsonnet.nl/verpleegkundige

2. De opleiding tot parkinsonverpleegkundige (september 2018 - juni 2019).
Na het volgen van deze opleiding bent u als parkinsonverpleeg-kundige aangesloten bij ParkinsonNet. Meer informatie over de opleiding vindt u op onderstaande pagina:
http://www.parkinsonnet.nl/parkinsonverpleegkundige

 
Welk type scholing wilt u volgen? *


 
De eerstvolgende opleiding tot parkinsonverpleegkundige start in september 2018. Om u aan te melden voor de interesselijst van deze opleiding, klik op 'Ga verder'.

 
De eerstvolgende tweedaagse cursus 'parkinson voor verpleegkundigen' vindt plaats in het najaar 2018. Om u aan te melden voor de interesselijst van deze cursus, klik op 'Ga verder'.


 
Voor welke organisatie werkt u? *

 
Binnen welke setting werkt u? *


 
Wat is uw voor- en achternaam? *

 
Wat is uw telefoonnummer? *

 
Hartelijk dank voor uw belangstelling in deelname aan ParkinsonNet.

Om aan te sluiten bij ParkinsonNet is het volgen van de 'Basisscholing tot ParkinsonNet zorgverlener' verplicht. De eerstvolgende basisscholing vindt in 2018 plaats. Meer informatie over de scholing vindt u op http://www.parkinsonnet.nl/scholingen/scholingsaanbod/parkinsonnet-basisscholing.

Voor meer informatie over deelnemen aan ParkinsonNet bezoekt u onze website: http://www.parkinsonnet.nl/deelname/deelnemen.

Klik op 'Ga verder' en vul uw persoonlijke gegevens in, dan brengen we u op de hoogte zodra de inschrijving voor de basisscholing opent.

 
Hartelijk dank voor uw belangstelling in deelname aan ParkinsonNet.

Om aan te sluiten bij ParkinsonNet is het volgen van de 'Basisscholing tot ParkinsonNet zorgverlener' verplicht. De eerstvolgende basisscholing vindt plaats in 2018. Meer informatie over de scholing vindt u op http://www.parkinsonnet.nl/scholingen/scholingsaanbod/parkinsonnet-basisscholing.

Voor meer informatie over deelnemen aan ParkinsonNet bezoekt u onze website: http://www.parkinsonnet.nl/deelname/deelnemen.

Klik op 'Ga verder' en vul uw persoonlijke gegevens in, dan brengen we u op de hoogte zodra de definitieve inschrijving voor de basisscholing opent.

 
U kunt als neuroloog direct aansluiten bij ParkinsonNet. Op http://www.parkinsonnet.nl/deelname/deelnemen vindt u meer informatie over de deelnamevoorwaarden.

Klik op 'Ga verder' om uw naam en e-mailadres achter te laten. U ontvangt dan binnen een maand een e-mail zodat u zich kunt inschrijven bij ParkinsonNet.

 
Hartelijk dank voor uw belangstelling in deelname aan ParkinsonNet.

Om aan te sluiten bij ParkinsonNet dient u eerst de 'Basisscholing tot ParkinsonNet zorgverlener te volgen'. Om hieraan deel te nemen dient u te voldoen aan onze kwaliteitscriteria. Meer informatie hierover vindt u op http://www.parkinsonnet.nl/deelname/deelnemen/selectiebeleid

De eerstvolgende basisscholing waarvoor u zich kunt aanmelden vindt plaats in 2019.

Klik op 'Ga verder' en vul uw persoonlijke gegevens in. U ontvangt uiterlijk eind 2018 een e-mail zodra de selectieprocedure voor de basisscholing tot ParkinsonNet zorgverlener van 2019 start.

 
Voor alle apothekers die meer kennis willen over de zieke van Parkinson, biedt ParkinsonNet een scholing aan. Voor meer informatie en mogelijkheid voor aanmelding ga naar onze website, www.parkinsonnet.nl/scholingen/disciplines/niet/apotheker.

 
Voor welke organisatie werkt u? *

 
Voornaam *

 
Tussenvoegsel

 
Achternaam *

 
Wat is uw telefoonnummer? *

 
De verwijzende rol van de huisarts is belangrijk voor parkinsonpatiënten. ParkinsonNet ontwikkelt materialen om uw verwijzende rol te ondersteunen. Wilt u hierover op de hoogte gehouden worden? *

     
 
ParkinsonNet biedt verzorgende twee mogelijkheden:

1. De cursus 'Parkinson voor verzorgenden' (verwacht in 2018)
Tijdens deze cursus leert u de basiskennis en -interventies met betrekking tot de ziekte van Parkinson voor de verzorging in de thuiszorg, verzorgins- of verpleeghuis. Na het volgen van deze cursus bent u niet aangesloten bij ParkinsonNet. Voor deze cursus kunt u zich individueel inschrijven. Meer informatie vindt u op onderstaande pagina:
http://www.parkinsonnet.nl/scholingen/scholingsaanbod/cursus-parkinson-voor-verzorgenden
Zet u zelf op de interesselijst voor de eerstvolgende cursus in 2018: https://parkinsonnet.typeform.com/to/RI4PcP


2. Incompany scholing 'parkinson voor verzorgenden'(op eigen locatie).
Tijdens deze incompany scholing leert u de basiskennis en -interventies met betrekking tot de ziekte van Parkinson voor de verzorging in de thuiszorg, verzorgings- of verpleeghuis. Na het volgen van deze scholing bent u niet aangesloten bij ParkinsonNet. Deze scholing wordt incompany georganiseerd voor een team verzorgenden (minmaal 12 en maximaal 18 deelnemers).
Voor meer informatie bezoek onze website: http://www.parkinsonnet.nl/scholingen/scholingsaanbod/incompany-scholing-parkinson-voor-verzorgenden of stuur een e-mail naar scholingen@parkinsonnet.nl. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor een incompany scholing binnen uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanmelding.
U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail ter bevestiging.

Indien u deze e-mail na 24 uur nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via informatie@parkinsonnet.nl.
ParkinsonNet
Hartelijk dank voor uw interesse in ParkinsonNet.

Voor alle apothekers die meer kennis van de ziekte van Parkinson willen biedt ParkinsonNet een cursus aan. Voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelding klikt u op onderstaande knop.
Meer informatie
Uw gegevens zijn verwerkt. Wilt u op de hoogte blijven van ParkinsonNet? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via:

http://www.parkinsonnet.nl/contact/aanmelding-nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw tijd.
Terug naar parkinsonnet.nl
Momenteel staat de inschrijving open voor de ééndaagse cursus 'Parkinson voor verzorgende'. U kunt zich via de website inschrijven door hieronder op de grijze button te klikken. 

Mocht u nog verdere vragen hebben neem dan contact op met scholingen@parkinsonnet.nl
Meer informatie over scholingen verzogende